Головна | Реєстрація | Вхід | RSSНеділя, 2024-05-19, 6:31 AM

Сайт Баратівського ЗЗСО

Горохівської сільської ради

Миколаївської області
Меню сайту
Категорії розділу
Навчальна робота [7]
Виховна робота [6]
Методична робота [4]
Робота з батьками [0]
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

КОНКУРС «ЕНЕРГІЯ І СЕРЕДОВИЩЕ»

14-16 лютого 2018 року в місті Києві в Національному еколого-натуралістичному центрі учнівської молоді відбувся фінал Всеукраїнського конкурсу молодіжних проектів з енергоефективності «Енергія і середовище» під гаслом «Збережемо енергію – збережемо планету». За підсумками конкурсу учасниця фіналу учениця 11 класу Баратівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Хир Дарина за роботу «Анімаційні фільми з проблем екології» нагороджена грамотою Міністерства освіти і науки України та пам’ятними подарунками. Подяку МОН України отримала керівник роботи фіналіста конкурсу вчитель інформатики Хир Лариса Миколаївна.

Для учасників фіналу конкурсу була організована відкрита стендова презентація, проведена науково-розважальна програма «Енергетичніексперти». Для керівників був організований тренінг «Використання ігрових технологій при ознайомленні школярів з темою «Енергозбереженн ... Читати далі »

Переглядів: 253 | Додав: fedcherova | Дата: 2018-02-23 | Коментарі (0)

ТИ – ВІЧНИЙ БІЛЬ, АФГАНІСТАН

Ти – вічний біль, Афганістан,

Ти – наш неспокій.

І не злічить глибоких ран

В борні жорстокій.

І не злічить сліз матерів, дружин, дітей –

Не всі вернулися сини із тих ночей…

Афганістан — наш біль і наша незагойна рана. За роки війни в Афганістані служили, за різними даними, від 620 тис. до мільйона радянських солдатів. Втрати радянської сторони склали понад 15 тисяч осіб. Наші солдати віддали життя, виконуючи завдання, поставлені керівництвом країни.

Віддаючи данину поваги тим, хто проявив найвищу силу духу, самовідданість, героїзм, виконуючи бойовий обов’язок, у Баратівській ЗОШ I–III ступенів провели лінійку«Одвічний біль Афганістану», пр ... Читати далі »

Переглядів: 281 | Додав: fedcherova | Дата: 2018-02-23 | Коментарі (0)

29 січня 2018 року в Баратівській ЗОШ І-ІІІ ступенів проведена загальношкільна лінійка та виставка в шкільній бібліотеці на тему «Квіти у полі, там, де Крути…» – до Дня пам’яті бою під Крутами. Захід проведено з метою виховання почуття патріотизму, любові до свого народу, його історії та героїчного минулого, розвитку мотивації, спрямованої на підготовку до захисту Батьківщини на прикладі подвигу однолітків.

І знов, у котрий це вже раз,

Зійшлися ми в одній родині,

Щоб пом’януть той славний час,

Коли в офіру Батьківщині

Себе принесли кращі з нас.

Нема любові понад ту,

Що окропила кров’ю Крути,

І ту гарячу кров святу

Повік Вкраїні не забути.

... Читати далі »
Переглядів: 300 | Додав: fedcherova | Дата: 2018-02-01 | Коментарі (0)

ТИЖДЕНЬ ІНФОРМАТИКИ

З метою поглиблення і розширення знань учнів з інформатики, формування вмінь орієнтуватися в інформаційному просторі з 22 по 26 січня в Баратівській школі проведено тиждень інформатики «У світі інформаційних технологій». Розпочалась подорож до країни Інформатики урочистою лінійкою «Хто володіє інформацією, той володіє світом!». Протягом тижня проведено заходи: конкурс газет «Інформатика навколо нас», конкурс комп’ютерної графіки «Мої фантазії», виставка малюнків учнів початкових класів «Я і інформатика», змагання «Знавці інформатики» (5-6 класи), брей-ринг для учнів 7 класу, інтелектуальна гра для старшокласників «Магістри інформатики». На перервах всі бажаючі мали можливість позмагатись на швидкість управління мишею та набору тексту, розгадувати загадки і ребуси. Старшокласники пройлии онлайн-тестування щодо вибору майбутньої професії.

Тиждень інформатики ... Читати далі »

Переглядів: 269 | Додав: fedcherova | Дата: 2018-01-29 | Коментарі (0)

Підведено підсумки заочного етапу Всеукраїнського конкурсу «Енергія і середовище»strong>

Щорічний конкурс шкільних проектів з енергозбереження «Енергія і середовище» проводиться в рамках міжнародної освітньої програми SPARE (шкільна освітня програма з використання ресурсів і енергії) і всесвітньої декади ООН “Освіта для сталого розвитку” з метою залучення учнівської молоді до навчально-практичної діяльності з проблем енергоефективності та раціонального використання природних ресурсів, активізації творчої діяльності вчителів, які працюють над питаннями підвищення обізнаності школярів і населення щодо ефективного використання та збереження енергії.

Учні та педагоги Баратівської школи неоднарозово брали участь у цьому конкурсі. Не став винятком і цей рік. На розсуд журі свої роботи представили учень 7 класу Міщанін Дмитро (керівник проекту Школьна Р.М.), учениця 11 класу Хир Да ... Читати далі »

Переглядів: 297 | Додав: fedcherova | Дата: 2018-01-26 | Коментарі (0)

ДЕНЬ СОБОРНОСТІ УКРАЇНИ

22 січня – День Соборності України. Це свято відзначається в Україні щороку в день проголошення Акту возз’єднання Української Народної Республіки й Західноукраїнської Народної Республіки, що відбулося в 1919 році. Офіційно в Україні День Соборності відзначається з 1999 року.

З метою консолідації українського суспільства, зміцнення єдності народу навколо ідеї соборності української держави, утвердження ідеалів свободи і демократії, виховання в молодого покоління почуття національної гідності в школі проведено захід «Соборна мати — Україна – одна на всіх, як оберіг» за участі учнів 8-11 класів. Мета заходу — поглиблення знань учнів про історію виникнення свята Соборності України, ознайомлення з цікавими фактами про Україну, виховання патріотичних почуттів та поваги до державної атрибутики. Під час заходу звучали вірші та пісні про Україну.

... Читати далі »

Переглядів: 257 | Додав: fedcherova | Дата: 2018-01-26 | Коментарі (0)

ПІДВЕЛИ ПІДСУМКИ РОБОТИ ШКОЛИ ЗА І СЕМЕСТР

19 січня 2018 року в Баратівській ЗОШ проведена нарада, присвячена підсумкам роботи школи за І семестр навчального року. На нараді виступила заступник директора школи з навчально-виховної роботи Хир Л.М., яка зробила грунтовний аналіз результатів навчальних досягнень учнів за І семестр у порівнянні з результатами навчальної діяльності за І семестр минулого навчального року, участі учнів у ІІ етапі Всеукраїнських учнівських предметних олімпіад, конкурсах, спортивних змаганнях. Особливу увагу завуч акцентувала на якості виконання навчальних програм. Під час наради проаналізовано результати контрольних зрізів знань учнів за текстами адміністрації школи, стан ведення шкільної документації, ефективність методичної роботи, розглянуто основні напрямки роботи школи у ІІ семестрі.

Хир Л.М., ЗДНВР

... Читати далі »
Переглядів: 268 | Додав: fedcherova | Дата: 2018-01-23 | Коментарі (0)

Апробація проводиться з метою наповнення банку Українського центру оцінювання якості освіти якісними тестовими завданнями, що використовуватимуться для укладання тестів зовнішнього незалежного оцінювання 2018 року. На виконання наказу Українського центру оцінювання якості освіти від 29 вересня 2017 року № 145 «Про підготовку та проведення апробації тестових завдань у листопаді-грудні 2017 року» одинадцятикласники Баратівської ЗОШ взяли участь в апробації тестових завдань з математики. Уповноваженим представником в аудиторії була методист Снігурівського РМК Горностай Л.В. Цього дня учні мали можливість ознайомитися з правилами проведення зовнішнього незалежного оцінювання, форматами тестових завдань, потренуватися у заповненні бланків відповідей, що сприятиме кращій орієнтації дітей безпосередньо під час ЗНО. Результати обробки апробаційних матеріалів передані у Херсонський регіональний центр якості освіти.

Хир Л.М., ЗДНВ ... Читати далі »

Переглядів: 287 | Додав: fedcherova | Дата: 2018-01-19 | Коментарі (0)

ДО ДНЯ ГІДНОСТІ ТА СВОБОДИ

Указом Президента України від 13 листопада 2014 року, з метою утвердження в Україні ідеалів свободи і демократії, збереження та донесення до сучасного та майбутніх поколінь об’єктивної інформації про доленосні події в Україні початку ХХІ століття, а також віддання належної шани патріотизму й мужності громадян, які восени 2004 року та у листопаді 2013 року-лютому 2014 року постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів України та її європейського вибору, установити в Україні День Гідності та Свободи, який відзначати щорічно 21 листопада.

В Баратівській ЗОШ І-ІІІ ст. до Дня Гідності та Свободи проведено загальношкільний позакласний захід «Україна гідна свободи!». Також учні школи відвідали Баратівську сільську бібліотеку, де бібліотекар Місків Т.В. підготувала виставку книг та документів, присвячені ... Читати далі »

Категорія: Виховна робота | Переглядів: 300 | Додав: fedcherova | Дата: 2018-01-19 | Коментарі (0)

« 1 2 3 »
Вхід на сайт

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
uCoz