Головна | Реєстрація | Вхід | RSSНеділя, 2024-05-19, 0:31 AM

Сайт Баратівського ЗЗСО

Горохівської сільської ради

Миколаївської області
Меню сайту
Категорії розділу
Навчальна робота [7]
Виховна робота [6]
Методична робота [4]
Робота з батьками [0]
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

2:28 PM
Чума ХХІ століття

Чума ХХІ століття

З метою формування здорового способу життя, привернення уваги до проблеми поширення венеричних хвороб, підвищення рівня обізнаності учнів про ВІЛ/Снід, його профілактику у Баратівській ЗОШ І-ІІІ ступенів було проведено ряд заходів з нагоди Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом, який щорічно відзначається 1 грудня. Було організовано для учнів старших класів виступ агітбригади «Чума ХХІ століття» та виставку щодо формування здорового способу життя та профілактики соціально- небезпечних хвороб.

У цей день у школі діяла акція «Ми проти СНІДу», до якої були залучені учасники навчального закладу. У холі школи був розміщений плакат, кожен мав змогу розмістити конкури своєї долоні, як свідчення того,що наша сила у єдності, що усі ми рівні, усі разом зуміємо протистояти підступній хворобі.

Усі проведені заходи сприяли підвищенню рівня інформативності учнів про соціально-небезпечні хвороби та формуванню толерантного ставлення до людей із ВІЛ-позитивним статусом. В імя щасливого життя майбутніх поколінь необхідно ще раз нагадати всім про те зло, яке несе безвідповідальна поведінка.

Педагог-організатор,

Розумовська А.В

Категорія: Виховна робота | Переглядів: 311 | Додав: fedcherova | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
uCoz