Головна | Реєстрація | Вхід | RSSНеділя, 2024-05-19, 3:49 AM

Сайт Баратівського ЗЗСО

Горохівської сільської ради

Миколаївської області
Меню сайту
Категорії розділу
Навчальна робота [7]
Виховна робота [6]
Методична робота [4]
Робота з батьками [0]
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0

7:52 PM
Оцінюємо по-новому

Оцінюємо по-новому

24 вересня 2019року у Баратівській ЗОШ відбулося засідання методичного об’єднання вчителів початкових класів щодо оцінювання учнів другого класу в умовах Нової української школи.

Кісільова Г.В., керівник МО, повідомила присутнім, що МОН визначило, як оцінювати другокласників у цьому навчальному році.

Члени методичного об’єднання ознайомилися з наказом 1154 від 27 серпня 2019 року «Про затвердження методичних рекомендацій щодо оцінювання учнів другого класу» і обговорили ключові засади цього нормативного документу.

Кісільова Г.В. наголосила на тому, що навчальні досягнення учнів других класів підлягають формувальному і підсумковому (тематичному та завершальному) оцінюванню.

Боброва В.М. відмітила про те, що критерії оцінювання встановлює вчитель із поступовим залученням учнів до цього процесу, а орієнтирами для визначення критеріїв є вимоги до обов’язкових результатів навчання та компетентностей учнів, визначених Держстандартом.

Ярошенко Т.Ю. звернула увагу колег на позитивну динаміку досягнень учнів і наголосила на тому, що оцінюється не учень, а його робота.

Комарніцька Н.В. презентувала індивідуальну картку поступу учня для фіксації прогресу, а Розумовська А.В. продемонструвала присутнім оцінювальний аркуш для класу для визначення рівня засвоєння матеріалу відповідно до навчальної програми.

Засідання МО пройшло у дружній і конструктивній обстановці.

Кісільова Г.В.,

голова ШМО початкових класів

Баратівської ЗОШ І-ІІІ ступенів

 

 

 

 

Категорія: Методична робота | Переглядів: 236 | Додав: fedcherova | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
uCoz